Over Weydeland kaas

Weydeland kaas is een Noord-Hollandse premium kwaliteitskaas. Wat deze kaas zo bijzonder maakt is haar onovertroffen smeuïgheid en verfijnde smaak. Weydeland Kaas is bereid met vegetarisch stremsel. Weydeland Kaas is een merk van Treur Kaas. Het ingrediënt hiervoor is de verse melk van onze Hollandse koeien die de basis vormt voor de zachte en romige smaak van Weydeland. Op ambachtelijke wijze en volgens traditioneel recept wordt Weydeland gemaakt door CONO Kaasmakers gelegen in de Midden-Beemster (Noord-Holland). Dit is de duurzaamste kaasmakerij van Nederland! Geheel klimaatneutraal en CO2 vrij wordt onze kaas door hen bereid. Deze kaas is lactosevrij !


Beste kaasliefhebber,
De lente en de Paasdagen staan voor de deur! En wat is er nu heerlijker dan genieten van een smakelijk ontbijt, brunch of kaasplank tijdens deze gezellige feestdagen? Daarom hebben we een mooie selectie van de allerlekkerste kazen en lekkernijen gemaakt.

KOM LEKKER PROEVEN IN ONZE WINKEL!


Duo brie truffel

Wat een heerlijke combinatie: Romige witte brie met zwarte truffel. De brie is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. In het midden van de brie zit een heerlijke crème van truffel. Een echte luxe genietkaas.

Brie bieslook

Een heerlijke smeuïge roombrie met bieslook. Als je deze toevoegt aan je borrelplank, heb je gegarandeerd succes! Heerlijk op een toastje bijvoorbeeld. En geschikt voor vegetariërs, want hij is bereid met vegetarisch stremsel.


Vijg-Peer-Roze Peperbrood

Pittig en fris fruitbrood

Wauw, dit is een bijzondere combinatie! Dit fruitbrood bestaat uit enkel vijg, peer en roze peper. Ideaal te combineren bij verschillende soorten kaas.

Abrikoos-Kiwi-Amandelbrood

Fris fruitbrood

Dit brood bestaat uit abrikoos, kiwi en amandelen. Deze smaakcombinatie is niet alleen verrassend maar ook nog eens een eye-catcher op je kaasplateau!


Dadel-Walnootbrood

Fruitbrood

Een perfecte combinatie, dadels en walnoten. Lekker smeuïg en vol van smaak. Dit dadelbrood of dadelcake met walnoten is een verantwoord tussendoortje, maar ook heerlijk om te serveren op een uitgebreid kaasplateau!

 

Heuvelrugje

Overheerlijk broodje gemaakt van rogge-desem deeg, gevuld met honing, krenten en een vleugje karwij- en venkelzaad. De broodjes worden op ambachtelijke wijze bereid en gebakken in een stenenoven. Het Heuvelrugje is zeer geschikt voor bij een kaasplateau, maar ook bijzonder lekker om zo te eten!