Over Weydeland kaas

Weydeland kaas is een Noord-Hollandse premium kwaliteitskaas. Wat deze kaas zo bijzonder maakt is haar onovertroffen smeuïgheid en verfijnde smaak. Weydeland Kaas is bereid met vegetarisch stremsel. Weydeland Kaas is een merk van Treur Kaas. Het ingrediënt hiervoor is de verse melk van onze Hollandse koeien die de basis vormt voor de zachte en romige smaak van Weydeland. Op ambachtelijke wijze en volgens traditioneel recept wordt Weydeland gemaakt door CONO Kaasmakers gelegen in de Midden-Beemster (Noord-Holland). Dit is de duurzaamste kaasmakerij van Nederland! Geheel klimaatneutraal en CO2 vrij wordt onze kaas door hen bereid. Deze kaas is lactosevrij !


De officiële start van het graskaas-seizoen 2024 is op zaterdag 1 juni


Beste kaasliefhebber,

Ontdek de onweerstaanbare smaak van onze heerlijke kazen. In deze actieperiode heb je keus uit verschillende producten met ieder zijn eigen smaak & karakter. Wat denk je van de authentieke smaak van echte boerenkazen, kaas met een kruidig karakter of een Hollandse specialiteit met een buitenlands tintje. 

KOM LEKKER PROEVEN IN ONZE WINKEL!


Erfgoed Stelling 503 
Deze boeren belegen kaas is bereid met dagverse rauwe koemelk wat zorgt voor een heerlijke volle boerensmaak. Deze echte boerenkaas wordt gemaakt door boer Kool. Na een rijping van circa 6 maanden heeft de kaas een heerlijk smeuïg zuivel. Wist je dat deze kaas dit jaar een Cum Laude Award heeft gewonnen?


Ons Genot
Een Noord-Hollandse kaas met een rijping van 6 maanden. Een tikkeltje zoet dankzij een hoger eiwit- en suikergehalte. Zeer romig en fruitig van smaak! Een echte favoriet van velen.   

 


Bijenwas kaasdoek

Het Weydeland bijenwas kaasdoek is een met bijenwas geïmpregneerde katoenen doek dat wordt gebruikt om jouw favoriete stuk kwaliteitskaas in te bewaren en lang vers te houden. Doordat dit doek makkelijk in gebruik, plasticvrij en herbruikbaar is, is dít doek hét groene alternatief voor kaaspapier, plastic bakjes, boterhamzakjes en aluminium folie.

 

Flyers Weydeland Bijenwasdoek Pdf
PDF – 1,8 MB 4 downloads

Villa kruidenkazen

Villa Picanto
Lekkere pittige boerenkaas van circa 8 weken oud. De toevoeging van chilipepers zorgt voor het pikante karakter van deze lekkere boerenkaas. Gemaakt van rauwe koemelk.

Villa Nella
Een boerenkaas gemaakt van rauwe koemelk. Deze kaas heeft een heerlijke toevoeging van olijfjes, zongedroogde tomaatjes en een vleugje knoflook. Een echte topper onder de kruidenkazen! Circa 8 weken gerijpt, waardoor de kaas nog bijzonder smeuïg en romig is.

Villa Jardin
De Villa Jardin is gemaakt van gethermiseerde koemelk met verse tuinkruiden en specerijen, zoals bieslook, ui, peterselie en een vleugje knoflook. Een heerlijke jong belegen kaas van de boerderij met een lekkere frisse smaak,


Onze ambachtelijk bereide spreads van kruiden en specerijen gecombineerd met verse kazen, zijn perfect om te dippen met brood, groenten of crackers. Met intense smaken en rijke texturen zijn onze Ensalada's en Toverkazen een echte traktatie voor de smaakpapillen. Geniet van een stukje zon tijdens de borrel met deze verrukkelijke producten! 


Ensalada Pesto Oude Kaas.
De Ensalada Pesto Oude kaas is een perfecte smeerdip voor bij de BBQ of als toevoeging voor de borrelplank. Romig en vol van smaak, heerlijk!

 

Ensalada Tomaat
Lekkere romige dip met een pittig accent, perfect voor bij de BBQ of op een ciabatta verrijkt met veldsla.

 

Toverkaas Prei 

Toverkaas prei is een heerlijk fris smeersel die als dip gebruikt kan worden of als beleg voor broodjes of wraps.

De toevoeging van prei geeft een frisse touch.

 

Toverkaas Sweet Pepper
Toverkaas Sweet Pepper is heerlijk als dipper of voor belegde broodjes. De smeerkaas heeft een zoet pikant pepertje. 

 

Aioli
Aioli is een lekkere saus op basis van knoflook (all) en olie (i oli). Deze super romige en zachte saus wordt vaak gegeten bij salades, koud vlees, vis, pastasalade of als dip met brood.

 

Picos Camperos Dipstokjes 
Picos Camperos is geroosterd brood in de vorm van stokjes. Dit is perfect voor bij de borrelplank, lekker om mee te dippen.

 

 

 


Zwitserse kaas veldbloemen

Zwitserse Bergkaas Veldbloemen
De eetbare korst van deze kaas is bedekt met bloemblaadjes wat zorgt voor een unieke, prachtige uitstraling en daarnaast geeft het ook extra smaak. Een kaas afkomstig uit Zwitserland die gemaakt is van gethermiseerde koemelk. De smaak is puur en licht pikant. Fantastisch voor op het kaasplateau!


Calusari Pinot Rosé


Deze heerlijke rosé is er eentje met een duidelijke herkenning van de Pinot Noir. Super fris van smaak met een tint van aardbei en framboos. Een lekkere rosé om te nuttigen bij lichte gerechten of bij de borrel.


Brie Fleur de Pré 60+

De romigste brie

Een zachte romige Franse brie. Het rijpen van de brie gebeurt op stro matjes en ze worden regelmatig bestrooid met een speciale schimmel; Penicillium camemberti. Deze brie is super populair dankzij de milde smaak en het romige karakter. Brie Fleur de Pré doet het altijd goed op een kaasplateau of lekker op een toastje of stokbroodje!


Abrikoos-Kiwi-Amandelbrood

Fris fruitbrood

Dit brood bestaat uit abrikoos, kiwi en amandelen. Deze smaakcombinatie is niet alleen verrassend maar ook nog eens een eye-catcher op je kaasplateau!

 


Vijg-Peer-Roze Peperbrood

Pittig en fris fruitbrood

Wauw, dit is een bijzondere combinatie! Dit fruitbrood bestaat uit enkel vijg, peer en roze peper. Ideaal te combineren bij verschillende soorten kaas.

 


Dadel-Walnootbrood

Fruitbrood

Een perfecte combinatie, dadels en walnoten. Lekker smeuïg en vol van smaak. Dit dadelbrood of dadelcake met walnoten is een verantwoord tussendoortje, maar ook heerlijk om te serveren op een uitgebreid kaasplateau!